VR workshop og event

VR workshop og VR events til virksomheder

VR workshop og eventsEr din virksomhed med på den nye Virtual Reality (VR) bølge?

2022 er året, hvor drømmen om et nyt medie, der kan redefinere, hvordan vi underviser, samarbejder, underholdes og oplever, ikke længere blot er en fjern illusion. Med VR har du mulighed for at rejse, hvorhen du vil på et splitsekund. Du tager blot en VR-brille på, og med det samme står du eksempelvis sammen med en kollega på den anden side af jorden.  Eller du kan se og gå rundt i den bygning du planlægger at bygge – vel at mærke før den er bygget (læs mere). Mulighederne er nærmest uendelige. Flere virksomheder har allerede taget denne nye teknologi til sig, og endnu flere arbejder allerede i dag på VR-løsninger, der har til formål at styrke deres konkurrenceevne.

Denne VR workshop er til dig, som vil inspireres ved på egen krop at opleve denne nye teknologi. Efterfølgende vil i kunne sparre med eksperter omkring, hvilket potentiale, der findes for netop din virksomhed.

Med en privat VR workshop får din virksomhed:

  • Et sjovt, anderledes og oplevelsesrigt arrangement i en “ny verden”, en verden af Virtual Reality.
  • Et VR arrangement, der er skræddersyet til jeres virksomhed.
  • Inspiration til, hvordan din virksomhed kan bruge VR til at positionere sig bedre i forhold til konkurrenterne.
  • Et arrangement der afholdes hos jer.

Hvorfor VR Guide?

VR Guide er ledende i forhold til at informere og inspirere omkring VR i Danmark. Vi startede med VR Guide for at forsøge at skabe et overblik over det VR udstyr, der var tilgængeligt på markedet. Igennem erfaring fra mange demoer og samtaler med andre omkring VR, blev det åbenlyst, at man bedst kan forstå VR og dets potentiale ved at opleve det på egen krop og sind. Derfor afholder vi nu også seminarer omkring VR for både virksomheder, skoler/institutioner og andre, der har interesse for den nye VR verden.

Vores VR workshop er på samme tid både en underholdende og inspirerende oplevelse. Formålet er at alle får en rigtig god og sjov oplevelse, samt får en indsigt i, hvad VR er, og hvad det kan bruges til.

Vi har tidligere bl.a. afholdt VR events for TV2 nyhedsredaktionen.

Mere info om vores VR workshop og events

For mere information kontakt os via mail eller telefon.

VR Guide
kontakt@vrguide.dk
Mobil 2081 9128

Hent produktark
VR til virksomheder

DanishSwedishGerman