VR Ready PC

facebook vrguidedk  twitter vrguide_dk  instagram vrguide.dk  google vrguide.dk  rss

Vi har undersøgt markedet og har fundet frem til de bedste bud på gaming computere, der vil giver dig alle de kræfter, som dit high-end headset (i skrivende stund HTC Vive og Oculus Rift) har brug for. Vi har fundet frem til en seriøs samarbejdspartner i MM-Vision. MM-Vision har et stort udvalg af gaming computere, og tilbyder 2 års garanti, dansk support, hotline og 100% prisgaranti. Det er desuden også MM-Vision, der har stået for at levere hardware til Khora – Danmarks første Virtual Reality hub i kødbyen København. Vi har valgt, at anbefale 2 gaming computere, som er kompatible med HTC Vive og Oculus Rift, og som begge lever op til de systemkrav, som de to VR briller stiller.

 

Rage gamer computer

VR Ready PC

Pris 7.695 kr.

Rage gamer computer er en computer til den krævende gamer, og kan køre de mest krævende spil på markedet. En perfekt mulighed for dig som elsker gaming og vil tage skridtet videre til gode VR spil og VR oplevelser.

Yderligere detaljer og specifikationer, kan du se på MM-Visions hjemmeside ved at klikke her.

 

Monster gaming computer

PC til virtual reality

Pris 10.995 kr.

Med Vision Monster gaming PC får du super god kvalitet, og med top specifikationer hele vejen rundt. Der er her tale om en computer til den mere kræsne spiller, der ønsker det bedste over hele linjen. Modellen giver dig en fantastisk ydelse til prisen, og selv de mest krævende spil kører uden problemer.

Yderligere detaljer og specifikationer, kan du se her på MM-Visions hjemmeside ved at klikke her.

 

 

DanishSwedishGerman